Click on Ads to Support Us.

a/d Amstel architecten kiest voor nieuwste cloud-based projectmanagement software program PSOhub

0

Click on Ads to Support Us.

article a/d Amstel architecten kiest voor nieuwste cloud-based projectmanagement software program PSOhub
Met deze software program zijn wij nu in staat onze STB taken flexibel te beheren en daardoor sneller inzicht te krijgen, uren te registeren en te factureren. Deze combinatie is sterk en uniek!”

— Frank Burger, Associate Directeur a/d Amstel Architecten

AMSTERDAM, NOORD HOLLAND, NEDERLAND, January 20, 2023 /EINPresswire.com/ — Amsterdams oudste architectenbureau a/d Amstel architecten gaat starten met de cloud-based projectmanagement software program van PSOhub. Deze unieke softwareoplossing combineert de DNR-STB taakbeheer met het registreren van uren en kosten, projectplanning en de facturatie.

Click on Ads to Support Us.

Met bijna 30 jaar ervaring op het gebied van softwareontwikkeling heeft Martijn van der Hoeden, Founder PSOhub, een nieuwe unieke propositie voor de architecten & ingenieursbranche gelanceerd. Een branche waar het voor Martijn allemaal begon:

“Met deze unieke propositie hebben architecten en ingenieurs maar één softwarepakket nodig voor het beheren van STB taken, urenregistratie, planning en facturatie. Hiermee kunnen zij zich volledig focussen op hun ontwerpen en hebben zij altijd inzichtelijk wat de standing is van hun undertaking.” – Martijn van der Hoeden, founder PSOhub

Eén van Nederlands oudste Architectenbureau a/d Amstel, opgericht in 1881 omarmt deze visie volledig en is begonnen met het gebruik van deze innovatieve software program.

“Met PSOhub brengen wij onze projectadministratie naar de cloud zonder de gehele interne processen aan te passen. Met deze software program zijn wij nu in staat onze STB taken flexibel te beheren en daardoor sneller inzicht te krijgen, uren te registeren en te factureren. Deze combinatie is sterk en uniek!“ – Frank Burger, Associate Directeur a/d Amstel Architecten

PSOhub biedt een ‘hub’ voor het managen van projecten, klantbeheer, DNR-STB gebaseerde taakbeheer, projectmanagement, tijd- en kostenregistratie en facturatie. Dit wordt weer gekoppeld aan het financiële pakket van het kantoor. Standaard kan PSOhub gekoppeld worden met o.a. Twinfield, Precise On-line en Moneybird.

Daarnaast is PSOhub te integreren met CRM-systemen zoals Hubspot, Microsoft Dynamics 365 en Salesforce, maar is het ook Standalone te gebruiken.
PSOhub maakt gebruik van AI- en machine learning-technologie. Door de voorspellende functionaliteiten worden de gebruikers optijd geinformeerd als projecten over funds of over de afgesproken tijd heengaan. Daarnaast voorspelt het wanneer er wellicht capaciteitsproblemen ontstaan.

Click on Ads to Support Us.

Over PSOhub
PSOhub is alles-in-één projectmanagement software program, en heeft gebruikers in 40+ landen. Onze missie is het verhogen van de efficiëntie en productiviteit van de bedrijfsprocessen en projectmanagement taken bij onze klanten, zodat zij slimmer kunnen werken en zich kunnen focussen op hun ambities.

Juliette Lagerweij
PSOhub Software program B.V.
e-mail us right here
Go to us on social media:
Fb
Twitter
LinkedIn

PSOhub voor architecten- en ingenieursbureaus

You simply learn:

Information Supplied By

January 20, 2023, 12:25 GMT

EIN Presswire’s precedence is supply transparency. We don’t permit opaque shoppers, and our editors attempt to watch out about hunting down false and deceptive content material. As a consumer, when you see one thing we’ve missed, please do convey it to our consideration. Your assistance is welcome. EIN Presswire, Everybody’s Web Information Presswire™, tries to outline among the boundaries which can be affordable in at present’s world. Please see our Editorial Pointers for extra info.

Supply

Click on Ads to Support Us.

Click on Ads to Support Us.

Leave A Reply

Your email address will not be published.